Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ελληνας μειονοτικος συνελήφθη στη κακαβια επειδη εφερνε φαρμακα απο ελλλαδα


Διαπιστώνεται ότι ο K. D., 42 ετών, κάτοικος του δροπολης , βρίσκεται υπό έρευνα. Οι επίσημες πηγές δείχνουν ότι ο 42χρονος είχε κρύψει μια ποσότητα λαθρεμπόρων 
φαρμακων   στην καμπίνα του φορτηγού του. 


Πλήρης ειδοποίηση της αστυνομίας

Η συνοριακή αστυνομία προλαμβάνει και καταργεί μια υπόθεση απόπειρας λαθρεμπορίου ιατρικών φαρμακων.




Κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα φαρμακον που δεν συνοδεύεται από τα σχετικά έγγραφα. Ο κάτοχος φαρμακον  διώκεται.


 Μετά τις εργασίες για την καταπολέμηση της παρανομίας και των διασυνοριακών εγκλημάτων, ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων στα φορτηγά στην έξοδο και την είσοδο στο σημείο διέλευσης των συνόρων κακαβια , παρεμποδίστηκε και χτυπήθηκε μια περίπτωση απόπειρας λαθρεμπορίου ιατρικών φαρμακων.


 Οι υπάλληλοι τηςκακαβιας  σε συνεργασία με τους ειδικούς του Τμήματος Έρευνας για το Οικονομικό και Χρηματοοικονομικό Έγκλημα στο αργυροκασττρο  χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ασκήθηκε στην είσοδο, στο όχημα τύπου φορτηγού, που οδηγούσε ο πολίτης KD, βρέθηκε κρυμμένος στην καμπίνα του οχήματος μια σημαντική ποσότητα ιατρικών φαρμακων (φάρμακα), τα οποία ο πολίτης αυτός προσπάθησε να τα περασει  στη Δημοκρατία της Αλβανίας .




Μετά τις έρευνες, οι ειδικοί του Τμήματος Έρευνας για το Οικονομικό και Χρηματοοικονομικό Έγκλημα στο  Αργυροκάστρου  παρέπεμψαν τα υλικά στην Εισαγγελία στο Πρωτοδικείο Αργυροκάστρα, για τον πολίτη KD, 42 ετών, κάτοικος του δροπολης  για το ποινικό αδίκημα "Λαθρεμπόριο φαρμακων χωρις αδεια .
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου