Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Σταυρός που χτίστηκε στο μοναστήρι της Χιμάρας, 4 άτομα διερευνήθηκαν για υποκίνηση μίσους και παράνομης κατασκευής

Τέσσερα άτομα διώχθηκαν από το εισαγγελέα και την αστυνομία του  αυλονα , καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι ανέπτυξαν παράνομα ένα χαλύβδινο σταυρό στη Χιμάρα και ζητούσαν εθνοτικό μίσος.



Οι Aleks Bala, Agron Buta, Artur Lapa και Manol Zoto έχουν διωχθεί από την αστυνομία του αυλονα .

Ο χαλύβδινος σταυρός που χτίστηκε στη Χιμάρα λέγεται ότι χτίστηκε σε ιερό μέρος, καθώς υπάρχει και ένα μοναστήρι εκεί. Ωστόσο, προφανώς στα άτομα που έχτισαν αυτόν τον σταυρό δεν τους δόθηκε άδεια κατασκευής και ως αποτέλεσμα αποφασίστηκε να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την κατηγορία της «παράνομης κατασκευής».

Εν τω μεταξύ, μια άλλη κατηγορία για την οποία η αστυνομία έχει ζητήσει ποινική δίωξη εναντίον των παραπάνω τεσσάρων ατόμων είναι η «υποκίνηση μίσους», καθώς οι Aleks Bala, Agron Buta, Artur Lapa και Manol Zoto έχουν ξεδιπλώσει κάποιες σημαίες της απελευθέρωσης της  «βορειο ηπειρου

Αυτό το αστυνομικό υλικό βρίσκεται ήδη στο γραφείο του εισαγγελέα για να αξιολογήσει ολόκληρη την κατάσταση αυτού του γεγονότος, όπου μετά τις επαληθεύσεις που θα πραγματοποιηθούν, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί εάν θα έχουμε κατηγορούμενους ή όχι για αυτό το γεγονός.

shqiptarja.com


περισσοτερες πληροφοριες εδω >>>>>>> https://shqiptarja.com/lajm/ngriten-kryqin-ne-manastirin-e-himares-4-persona-hetohen-per-nxitje-te-urrejtjes-dhe-ndertim-pa-leje













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου